2010. január 27., szerda

A munkatársaink képzése

Oktatási rendszerünk abban segíti munkatársainkat, hogy üzlettársakból szaktanácsadóvá, a későbbiekben pedig vezetővé váljanak. E képzések két alapvető színtere a folyamatos oktatás, és a kvalifikációs képzés. A folyamatos oktatás során munkatársaink információt kapnak állandóan bővülő és változó termékpalettánkról, a világ gazdasági helyzetéről, továbbá pénzügyi, banki, biztosítási tárgyú képzésben részesülnek. Cégünk támogatja őket abban is, hogy diplomát adó, pénzügyi szakirányú tanintézményben képezzék magukat tovább.



A kvalifikációs képzés lényege, hogy elsajátítsák azokat az ismereteket, amelyek a karrier előrehaladtával felmerülő újabb feladatok sikeres megoldásához kellenek. Ezek több napos, intenzív, tréning-jellegű programok, amelyeknek a tudásanyag átadásán kívül további célja a csapatépítés is.

Munkatársaink az újdonságra nyitott, tanulni vágyó emberek, akik a gazdasági élet változásaira úgy adnak választ, hogy folyamatosan képezik magukat. Tudjuk, hogy minél többet tanulunk, annál biztosabb, hogy ügyfeleink elégedettek lesznek szolgáltatásainkkal. S ha ez megvalósul, mi is elérjük szakmai és személyes céljainkat.