2010. január 27., szerda

Mit is jelent, biztosítási alkusznak lenni?

Az általános tévhittel szemben ez nem ügynökösködés, nem házalás, hanem korrekt, szakmailag teljes körű ügyfélképviselet!
Mi független biztosítási alkuszok vagyunk! Legfontosabb feladatunk, hogy az ügyfeleink érdekeit képviseljük a biztosító társaságokkal szemben és számukra megtaláljuk az optimális biztosítási konstrukciót. Részt veszünk a teljes biztosítási folyamatban, mivel tájékoztatást adunk a biztosítások fajtáiról (nem csupán a díjakról, hanem a termékhez kapcsolódó kedvezményekről és egyéb szolgáltatásokról is), megbízás esetében az ügyfél igényeinek megfelelően kezeljük szerződését, sőt jogi esetekben cégünk apparátusa lép fel a biztosító társaságokkal szemben az ügyfelek érdekében.

A független biztosítási alkuszok az ügyfelek megbízottjai, akiknek közreműködése segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket és nem befolyásolja a biztosítás árát.

A teljesség igénye nélkül a lakásbiztosítás és egyéb ún. tömegtermékeken kívül az alábbi speciális területekkel is foglalkozunk:

kik1Infomit1hogyan1hogyan1hogyan1

hogyan1élelmiszer hálózatok és éjjel-nappali közértek biztosítása, benzinkutak és készleteik biztosítása, ingatlanbérlők számára bérlői felelősségbiztosítás, rendezvények és kiállítások, tárlatok biztosítása,

általános- és szakmai felelősségbiztosítás, közös képviselők felelősségbiztosítása, versenyzők, sportolók biztosítása. Igény esetén jogvédelem.

Az ajánlatokhoz csupán néhány alapdokumentumra és a konkrét ügyre vonatkozó adatokra van szükség

Célunk az ön idejével való takarékoskodás, ezt hatékonyan organizált rendszerünk segítségével valósítjuk meg. Felkészült, gyakorlott kollégáink állnak szíves rendelkezésükre, kérdéseik megválaszolásában, megoldásában.